PostHeaderIcon Boul Fericit


Cei mai multi dintre noi suntem casatoriti fie ca recunoastem sau nu, altii prefera concubinajul sau au o relatie de perspectiva. Si ce frumoasa e relatia fiecaruia.. Doar ca, daca nu eu, amicul sau necunoscutul a trecut prin patul tau conjugal, dar tu habar n-ai, chiar daca tu la randul tau te-ai intins in alte cearceafuri. Tu sau el, sau oricare altul, este un bou fericit. De ce spun asta…

Bou pentru ca isi neglijeaza consoarta impingand-o indirect in bratele altuia, bou pentru nu realizeaza acest lucru, bou pentru ca se mai si lauda ca femeia lui ii este clar fidela nefacand parte din categoria celor in cearceaful carora el a intrat, si FERICIT pentru ca este atat de bou, incat e convins ca partenera il crede usa de biserica!

De ce boul e bou in casa lui si alege sa fie taur in locul boului din curtea vecina pentru ca boul de acolo s-a trezit taur la doua case mai la vale? Adica, poti fi un taur atat de bou incat sa nu vezi ca un alt bou stie sa fie taur?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Codlea, Brasov, Romania
Firimituri de suflet.. Tu ştii ce e fericirea? Dar jumătatea sufletului? Fericirea este o stare relativă a celor care mai ştiu să viseze, iar jumătatea sufletului.. este cel mai frumos vis pe care nu vom şti nicicând să-l trăim în realitatea noastră, căci suntem prea slabi să învăţam să ne trăim propriile vieţi.

Cauta:

Horoscop

berbectaurgemeni
racleufecioara
balanta scorpion sagetator
capricornvarsatorpesti

Blogroll

Video

Loading...

Persoane interesate

Parteneri

Codlea Info

Radio Codlea!

toateBlogurile.ro

Check PageRank